Jedinstvena i inovativna linija proizvoda

Japanski dioničari Certis Belchima pružaju jedinstven pristup inovativnoj tehnologiji u zaštiti bilja. Zajedno sa svojim vlastitim proizvodima i proizvodima strateških partnera, Certis Belchim jedan je od vodećih dobavljača sredstava za zaštitu bilja.

Certis Belchim portfelj se sastoji od četiri glavna izvora

Naša ambicija

Naša ambicija je pružiti integrirane programe, kombinirajući biološke i kemijske proizvode, koji zadovoljavaju izazove održive proizvodnje i zahtjeve trgovine. Prijenosom znanja o zaštiti bilja i našim proizvodima, što temelji i na iskustvima stečenim na našim visoko profesionalnim pokusnim stanicama, podržavamo naše partnere da maksimalno optimiziraju poljoprivrednu proizvodnju. Certis Belchim će punom snagom primarno razvijati rješenja za specijalne kulture (npr. voćarstvo, vinogradarstvo, povrće) ulaganjima u razumijevanje i rješavanje izazova s kojima se susreću uzgajivači u tim kulturama, a paralelno će širiti i svoju ponudu za ratarstvo.

Za budućnost rješenja za održivu poljoprivredu

Stalna ambicija Certis Belchima je pružiti integrirane programe, kombinirajući biološke i kemijske proizvode, koji zadovoljavaju izazove održive proizvodnje i zahtjeve trgovine.
Bioracionalni i konvencionalni proizvodi
Vrijednost prodaje danas

Certis Belchim već je sada izuzetno snažan u bioracionalnom sektoru, 16% bioracionalnih proizvoda od ukupnog prometa Certis Belchima, predstavlja dvostruko više od ukupne industrijske stope od 8%.

Projekti novih proizvoda
Plan vrijednosti prodaje ubuduće

Certis Belchim ima u fazi razvoja preko 25 novih proizvoda – od kojih je 50% bioracionalnih proizvoda, a očekuje se da će 45% od njih stići na tržište u sljedećih 5 godina.

Kliknite ovdje kako biste saznali više o inovativnom portfelju Certis Belchima i u drugim državama.